1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2020 20:34

Δεληκώστας:«Ο ΠΑΟΚ των Ελλήνων παικτών έδειξε χαρακτήρα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος και εστίασε στο γεγονός πως η ομάδα τους παρότι αποτελείται μόνο Έλληνες παίκτες κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή από 0-2 σετ:
Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Είναι σίγουρα μία μεγάλη νίκη. Η ομάδα αποτελείται μόνο από Έλληνες και έκανε προσπάθεια ενός μήνα. Δεν αντικατόπτριζαν τα δύο πρώτα σετ την εικόνα της ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός ήξερε ποια είναι η εξάδα του ακριβώς, εμείς δεν ξέραμε την εξάδα μας γιατί έχουμε ισοδύναμους παίκτες, όπως είναι ο Τερζής με τον Φιλίποφ και ο Μπούτος με τον Αρμενάκη. Βρήκαμε το σχήμα μας με τους Φιλίποφ και Αρμενάκη. Το κλειδί του ματς ήταν το break-point μας, ήμασταν πολύ καλοί σε μπλοκ-άμυνα μετά από σέρβις μας. Είχαμε θέματα στο side-out, για αυτό παίρναμε διαφορές και τις κάλυπτε ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε εκπληκτικά μπλοκ-άμυνα και στις κόντρα μπάλες ήμασταν καλοί έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μπούτο, θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια».

Σχετικά με το τι είπε στους παίκτες του μετά το 0-2: «Κάθε φάση την παίζουμε ξεχωριστά. Ξέρουμε ποια ενέργεια είναι μέσα στο σύστημα και ποια εκτός συστήματος. Αυτό που άλλαξε την ροή θεωρώ πως ήταν το μπλοκ-άμυνα μετά από σέρβις μας. Παίξαμε σε κάθε περιστροφή με το ατού του Παναθηναϊκού, έπαιξε ο Παναθηναϊκός το στάνταρ παιχνίδι που παίζει και εμείς καταφέραμε να τον κερδίσουμε».

Σχετικά με την σημασία της νίκης: «Σημαίνει ότι πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα παίζει μέρα παρά μέρα, ενώ κάναμε ένα μήνα προετοιμασία. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι σε αυτό, εμείς κοιτάμε να ξεκουραστούμε και μεθαύριο να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ