1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2020 23:15

Κωνσταντινίδης: «Όπλο του ΠΑΟΚ το καλό κλίμα»

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του acpaok.gr, αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του δικεφάλου ενόψει του ημιτελικού των πλέϊ οφ με τον Παναθηναϊκό (1/7 στο ΟΑΚΑ) αλλά και στο κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης:
«Μετά από μία μεγάλη περίοδο αποχής από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας, επιστρέψαμε επιτελούς στη καθημερινότητα μας και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να κάνουμε μία σωστή προετοιμασία με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, και έχοντας μπει πλέον κανονικά στο γήπεδο προσπαθούμε να φτάσουμε πάλι σε ένα καλό επίπεδο, έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι στους αγώνες και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι σύμμαχος για ένα καλό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ