1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2020 13:56

Παρελθόν απο τον Φίλιππο Βέροιας Στεφανίδης και Ιωαννίδης

Παρελθόν από το νεοφώτιστο Φίλιππο Βέροιας στη Volleyleague ανδρών, αποτελούν οι δύο ακραίοι, Χρήστος Στεφανίδης (φωτό) και Γιάννης Ιωαννίδης. Η διοίκηση του συλλόγου της Ημαθίας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί τους δύο παίκτες για την προσφορά τους στο σύλλογο και την συμβολή τους στην αήττητη άνοδο από την Α2 και επισημαίνει:

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Στεφανίδη

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Χρήστο Στεφανίδη. Ο Έλληνας ακραίος, εκ των πρωταγωνιστών της φετινής επιτυχημένης προσπάθειας, συνέβαλλε τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ομάδας μας στη Volleyleague.

Το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Στεφανίδη για την πολύτιμη προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά βήματα της καριέρας του.»

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Ιωαννίδη:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας ακραίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχημένης προσπάθειας, με σημαντική συμβολή στην ιστορική άνοδο της ομάδας μας στη Volleyleague.Το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Ιωαννίδη για την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ