1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2020 16:23

Κάτοικος Ελβετίας ο Φιλίποφ, συμφώνησε με την Άμρισβιλ

Για τρίτη φορά (Γιαστρέμπκσι, Γκαλάτι) θα δοκιμάσει την τύχη του σε ευρωπαϊκό σύλλογο ο Ντίμα Φιλιποφ, καθώς μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, συμφώνησε να μετακινηθεί στην Ελβετική Άμρισβιλ.

Ο 29 χρονος (1μ98) διεθνής πασαδόρος, είναι επιλογή του Ολλανδού προπονητή, Μάρκο Κλοκ με τον οποίο γνωρίζεται καλά αφού ήταν και συμπαίκτες πριν 11 χρόνια, το 2009 στην Ανόρθωση, όπου είχαν οδηγήσει τον Κυπριακό σύλλογο σε νταμπλ.

Η διοίκηση της Άμρισβιλ καλωσόρισε τον Φιλίποφ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ,μαζί με το Σέρβο κεντρικό, Ράντιτσα Στεβάνοβιτς, αναφέροντας:

«Άλλοι δύο κορυφαίοι σταρ στο δρόμο για τον στόχο μας τον τίτλος του πρωταθλήματος. Καλωσορίζουμε τον Dima Filipppov από την Ελλάδα και τον Σέρβο μεσαίο μπλοκερ Radisa Stevanovic, που ήταν ήδη στο Ελβετικό πρωτάθλημα.»

Ο Φιλίποφ σε περίπτωση που τα πλέι-οφ της Volley League πραγματοποιηθούν κανονικά, θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μιας και τα συμβόλαια της φετινής σεζόν έχουν πάρει παράταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ