1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2020 19:06

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας για τη «βροχή» συγχαρητηρίων

Η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσοι ευχήθηκαν στον σύλλογο για την ιστορική του άνοδο στη Volley League.
«Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Volleyball αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι έστειλαν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την ιστορική άνοδο στην Volleyleague και ευχές για τη νέα χρονιά.

Μετά τον καταιγισμό συγχαρητήριων μηνυμάτων που δεχτήκαμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους Βουλευτές Ημαθίας ΝΔ, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Τάσο Μπαρτζώκα, τη Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη , τον Πρόεδρο ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας-Πρώην Αντιδήμαρχο Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, τον πρόεδρο ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τον Πρόεδρο Γιώργο Φύκατα και το Δ.Σ. του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας, τους υπόλοιπους θεσμούς, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για τα θερμά λόγια και την πολύτιμη στήριξή τους, στην προσπάθεια που καταβάλλαμε καθ’ όλη τη χρονιά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, για την επίτευξη του στόχου μας.

Αν και νεοφώτιστοι στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ υποσχόμαστε σε όλους, ότι και τη νέα σεζόν θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μας για μία αξιοπρεπή πορεία σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, προκειμένου να δικαιώσουμε όσους πίστεψαν στο όραμά μας από την πρώτη στιγμή και να κάνουμε πάλι περήφανους τους φίλους της ομάδας και την πόλη μας.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με υγεία και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες ιστορικές επιτυχίες της ομάδας μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ