1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2020 04:58

Και επίσημα στο άρμα του Ολυμπιακού με Teo Black ο Εθνικός! Αμφισβήτησε τον… κορονοϊό, σώθηκε αλλά προανήγγειλε αποχώρηση!

Οσο περνούν οι ώρες και γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν στην εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του πρωταθλήματος τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, τόσο περισσότερο δημιουργουνται απορίες για την στάση που κράτησε σε αυτήν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.


Η ομάδα του Έβρου εκπροσωπήθηκε για ακόμα μια φορά από τον Θεόδωρο Μαυρίδη, γνωστότερο στο ευρυ κοινό ως Teo Black, ο οποίος ωστόσο είναι περισσότερο διάσημος στο ευρύ κοινό ως οπαδός του Ολυμπιακού. Έχοντας διατελέσει στο παρελθόν ως τιμ μάνατζερ του Εθνικού και προφανώς με καλή διάθεση να βοηθήσει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης λόγω και του ελεύθερου χρόνου που διαθέτει, ανέλαβε να την εκπροσωπήσει και σε αυτήν την κρίσιμη συνεδρίαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις μήνες μετά την αλλαγή της διοίκησης στο ΤΑΑ Εθνικός, τα τρία μέλη του που ορίστηκαν από την Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία συνεδρίαση ΔΣ της Λίγκας. Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, οι άλλες ομάδες μόνο κατ’ όνομα γνωρίζουν του Πασσιά, Λιάσκο και Τοκαμάνη, αφού μόνο ο Μαυρίδης εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Εθνικού στις συνεδριάσεις της Λίγκας. Κανείς δεν αμφισβητεί τις καλές προθέσεις του εκπροσώπου του Εθνικού, αλλά από εκεί και πέρα, ήταν ίσως αναμενόμενο ο Teo Black από κάποια στιγμή και μετά, όσο προχωρούσαν οι ώρες της συνεδρίασης του ΔΣ, να ξεχάσει ότι εκπροσωπεί τον Εθνικό και να αρχίσει να λειτουργεί περισσότερο ως… οπαδός του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ψηφοφορία για το αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για τις θέσεις 1-4 ψήφισε υπέρ της συνέχισης, όπως ζητούσε δηλαδή φανατικά ο Ολυμπιακός, ενώ σε περίπτωση οριστικής διακοπής, τάχθηκε υπέρ του να απονεμηθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό. Οταν η Ελπίδα Αμπελοκήπων πρότεινε να δεσμευθεί όποιος πάρει τον τίτλο ότι θα δηλωθεί στο Champions League, ο Θεόδωρος Μαυρίδης ως εκπρόσωπος του Εθνικού ζήτησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον λόγο και απεύθυνόμενος στην Ελπίδα την κατηγόρησε ότι ουσιαστικά θέλει να χριστεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ γιατί μόνον αυτός διαθέτει γήπεδο κατάλληλο για αυτήν την διοργάνωση (η αλήθεια είναι ότι διαθέτει και ο Ολυμπιακός το ΣΕΦ αλλά στον Ολυμπιακό δεν φέρονται να επιθυμούν τη συμμετοχή και για αυτό δεν δηλώνονται τα τελευταία χρόνια). Το ενδιαφέρον είναι ότι οι τοποθετήσεις αυτές έγιναν αφού πιο πριν είχε ληφθεί ομόφωνη απόφαση να μην υποβιβαστεί κανείς.

Ο Εθνικός επισήμως τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος, κάτι για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS είχαν ερωτηθεί νωρίτερα και οι ίδιοι οι παίκτες. Οταν συζητήθηκε ωστόσο τι θα γίνει εφοσον δεν συνεχιστεί, ως προς το θέμα του υποβιβασμού ελήφθη ομόφωνα η απόφαση να μην πέσει κανείς (και άρα να σωθεί ο Εθνικός που αγωνιστικά ήταν στην τελευταία θέση). Αυτό ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα άλλα μέλη της τηλε-συνεδρίασης είναι ότι ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο του Εθνικού ότι παρά την απόφαση να παραμείνουν όλοι, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν είναι σίγουρο ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League.

Κάτι γνωστό μεν στον Έβρο, αλλά είναι άλλο να το γράφουν σαν πληροφορία οι δημοσιογράφοι και άλλο να λέγεται «φόρα παρτίδα» από τον άνθρωπου που εκπροσωπεί τον Εθνικού στο ΔΣ της Λίγκας. Και μάλιστα από πρόσωπο που μόλις πριν μερικούς μήνες φωτογραφιζόταν με τα μπλουζάκια Εθνικός=Α1 που είχαν τυπώσει οι παλαίμαχοι της ομάδας. Την στιγμή ωστόσο που η συμμετοχή του Εθνικού στο επόμενο πρωτάθλημα είναι.. στον αέρα, σύμφωνα πάντα με την δήλωση του εκπροσώπου του, ο εκπρόσωπος αυτός άρχισε να ψηφίζει για το τι θα γίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, λαμβάνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ ενός συγκεκριμένου μπλοκ ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ψηφίσει λευκό και να μην πάρει θέση σε κάτι που αντικειμενικά δεν τον αφορά.

Μάλιστα, από την όλη κουβέντα αλλά και την γλώσσα του σώματος και του προσώπου, αφέθηκε η εντύπωση σε συμμετέχοντες στην συζήτηση ότι ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης φάνηκε να αμφισβητεί ακόμα και την αναγκαιότητα διακοπής του πρωταθλήματος και γενικότερα το ζήτημα του κορονοϊού που επέβαλε παγκόσμιο lockdown. Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε κάτι για… «παραμύθια», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Και όλα αυτά, την στιγμή που πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός τυγχάνει ένας γιατρός, που είναι ταυτόχρονα και δημοτικός σύμβουλος, ενώ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι η μόνη από τις δέκα συμμετέχουσες στη Volley League που έγινε γνωστό (μέσω του ThrakiSportS) ότι είχε κρούσμα στην ίδια την οικογένειά της, με τους γονείς ενός παίκτη να νοσούν, ο ένας μάλιστα νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης…

Πηγή: thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ