Εκτυπώστε τη σελίδα
22-03-2020 16:58

Βέλγιο: Δεν βγάζουν πρωταθλητή για να θυμούνται όλοι την πανδημία

Την απόφαση της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων ανακοίνωσε το Βέλγιο.
Το Βέλγιο μαζί με την Γερμανία είναι οι δύο χώρες που πήραν άμεσα την απόφαση να ολοκληρώσουν τα φετινά τους πρωταθλήματα χωρίς να αναδείξουν πρωταθλητή σε άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Βέλγικη λίγκα η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην ξεχάσει ποτέ κανείς τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει ο πλανήτης μας με την πανδημία του COVID-19.

Σχετικά άρθρα

  • Στην Κνακ Ροζελάρε του Βελγίου ο Ανδρέας Φράγκος
    Στην δευτεραθλήτριας Βελγίου Κνακ Ροζελάρ θα συνεχίσει την καριέρα του, τη νέα σεζόν 2019-20, ο Ανδρέας Φράγκος.
  • Με τον Κόντε για την τρίτη θέση η Αργεντινή
    Με τον Κόντε να είναι ο πρώτος σκόρερ της η Αργεντινή κατέλαβε την τρίτη θέση στο δεύτερο γκρουπ του World League στην Βάρνα της Βουλγαρίας, μετά τη νίκη με 3-2 επί του Βελγίου, κατακτώντας παράλληλα την ενδέκατη θέση της διοργάνωσης, και αφήνοντας τους αντιπάλους στην δωδέκατη. Ο αγώνας ήταν μία μάχη σκοραρίσματος μεταξύ των Φακούντο Κόντε και Σαμ Ντερού με 24 και 23 πόντους αντιστοίχως.
  • Έχασε τα λόγια της... (video)

    Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους οι παίκτες της Εθνικής Βελγίου κατά το άκουσμα του εθνικού ύμνου της χώρας τους. Ο λόγος, η τραγουδίστρια η οποία έχασε τα λόγια της. Το αστείο περιστατικό συνέβη στον αγώνα του World League με αντίπαλο την Ολλανδία. 

    Δείτε το βίντεο. 

  • Στον τελικό με Νικόλοφ η Βουλγαρία
    Η Βουλγαρία είναι η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει τη θέση της στον τελικό του δεύτερου γκρουπ του World League, μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Βελγίου στον ημιτελικό στην πόλη Βάρνα.
  • Στη Ροζελάρε το Σούπερ Καπ, ενώ η Μάασεϊκ να «ξεκινάει από το μηδέν»
    «Απόψε ήταν εύκολο να δούμε ότι δεν κάναμε μια καλή προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν. Η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει να ξεκινήσει τα πάντα από το μηδέν». Με αυτά τα λόγια ο Κρίστοφ Χόχο, αθλητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Νόλικο Μάασεϊκ, υποδέχθηκε την ήττα από την Κνακ Ροζεράλε στο Σούπερ Καπ Βελγίου.