1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2020 02:02

Ορφανός: «Να περιμένουμε όσο μπορούμε για να τελειώσει το πρωτάθλημα» (vid)

Ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου Γιαννης Ορφανός, αναφέρθηκε στην χθεσινή εκπομπή του SDNA, Volley time για τα προβλήματα που προέκυψαν στις ομάδες και του παίκτες από την διακοπή των πρωταθλημάτων λογω του κορονοϊού:

«Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες. Οι αθλητές δεν έχουν πολλά μέσα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και αυτό είναι κακό για εμάς τους προπονητές»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Να δούμε πώς θα μπορεί να κυλήσει. Η απόψή μου είναι να περιμένουμε και όσο μπορούμε να το τρενάρουμε να για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε υποχρεώσεις των Εθνικών και μπορούμε να το τραβήξουμε. Να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τους ξένους παίκτες: «Είναι ένα πρόβλημα. Οι περισσότεροι ξένοι έχουνε γυρίσει στις πατρίδες τους. Αυτό πρέπει να γίνει μέσω CEV και να δώσει μία παράταση στα συμβόλαια των αθλητών που λήγουν στις 15 Μαΐου για να μπορέσουν να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Όλοι επιθυμούν να συνεχιστεί και να τελειώσει το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξουν κάποιοι παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι τα συμβόλαια».

Για το πότε μπορεί να είναι ένα αθλητής έτοιμος μετά την αγωνιστική αποχή: «Αυτό δεν είναι εφικτό από κανέναν να επιστρέψουν οι παίκτες στην κατάσταση που ήταν. Ούτε να πούμε ότι θέλουμε έναν μήνα προετοιμασία, δε γίνεται. Δύο εβδομάδες είναι αρκετές για να μπορέσουν οι αθλητές να επιστρέψουν στο γήπεδο ασφαλείς. Και το διάστημα που λέω είναι το μίνιμουμ».

Για το final four του κυπέλλου που έχει αναβληθεί: «Νομίζω ότι και η Σύρος θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να γίνει το final four του κυπέλλου εκεί. Αλλά είναι και θέμα της ομοσπονδίας Αν μπορεί να παραταθεί το πρωτάθλημα μέχρι τέλος Ιουνίου, υπάρχει πιθανότητα να συμβεί, βέβαια χρειάζεται σύμπτυξη των αγωνιστικών αλλά μπορούν γίνουν όλα και να τελειώσει το πρωτάθλημα 30 Ιουνίου. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν υπάρχει ασφάλεια πάνω απ' όλα. Όλοι επιθυμούν να συνεχίσει το πρωτάθλημα».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ