Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2020 13:35

Οι Ενώσεις αναστέλλουν όλα τα πρωταθλήματα

Μία μία Ένωση ανά την Ελλάδα ανακοινώνει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων τους για τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 22 Μαρτίου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.:

Ενημερώνουμε τα σωματεία μέλη μας ότι το Δ.Σ. της Ένωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της Δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού,

σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κλείσιμο δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν προβλήματα  στην δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων,

αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων και τουρνουά της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., από αύριο  Πέμπτη 12/3/20 και μέχρι και την Κυριακή 22/3/20. Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες  ανακοινώσεις.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων και των νεαρών αθλητών-αθλητριών.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κλείσιμο Δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων και χώρων, που δημιουργούν προβλήματα σχετικά με την δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., από σήμερα 11/3/20 και μέχρι νεώτερης ενημέρωσης. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις εφόσον χρειαστεί».

Η ανακοίνωση της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.:

Το Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοιού, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού για κλείσιμο Δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν προβλήματα σχετικά με την δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Π.:

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π., μετά τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και την αποφυγή διάδοσης του COVID-19, αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της από ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.:

Έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για αναστολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων αλλά και των Τελικών Φάσεων των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων από τις 12 έως τις 22 Μαρτίου 2020 , την συνεννόηση μεταξύ των Προέδρων των Ενώσεων, και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο θέμα της εξάπλωσης του COVID 19, καθώς και τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών Γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων και τέλεσης αγώνων, το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Κ αποφάσισε την αναστολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της (Ανδρών- Γυναικών- Κοριτσιών και Αγοριών Κ18, Κοριτσιών Κ16, Αγοριών Κ17) από αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου μέχρι και νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.Ρ.:

Το Δ.Σ. της Ένωσης, μετά και από σχετικό έγγραφο της Ε.Ο.ΠΕ., αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ διεξαγωγής από αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, όλων των Πρωταθλημάτων (Ανδρών, Γυναικών, Αναπτυξιακών), που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.    

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.:

Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. αποφασίζει την αναστολή διεξαγωγής από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλων των Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της.

Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις.              

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Ε.Λ.:

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές-τριες, προπονητές, διαιτητές, γονείς, φιλάθλους, εργαζομένους κλπ, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου υγείας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και αναβάλλει έως και τις 25-3-2020 όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της.  

Με εκτίμηση και ευχόμενοι υγεία σε όλουςΤο Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ

Ανακοίνωση της ΤΕ Δωδεκανήσου

Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου με γνώμονα την ευθύνη για  την δημόσια υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αποφάσισε την αναστολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων  που τελούν υπό την αιγίδα της έως και τις 22 Μαρτίου.                 

Τα περισσότερα σωματεία της δύναμης της Τ.Ε. έχουν ήδη ανακοινώσει την διακοπή των προπονήσεων όλων τους των τμημάτων και το ίδιο συμβουλεύουμε να κάνουν και όσα δεν έχουν προβεί ακόμα σε αυτό.               

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις και για κάθε αλλαγή στις ημερομηνίες μέσο δελτίων τύπου που θα δημοσιεύει η Τοπική Επιτροπή.