1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 04:27

Ζαλμάς, Συναδινός: «Πήραμε τη νίκη από τα λάθη των αντιπάλων μας» (vid)

O προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς, ο λίμπερο της Κηφισιάς Σωτήρης Συναδινός που τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στον Παμβοχαϊκό, μίλησαν στη συνέντρυξη Τύπου μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-2 στο Βραχάτι.

O προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό αποτέλεσε για εμάς το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το final 4 του Κυπέλλου. Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για εμάς γιατί αντιμετωπίσαμε διάφορα πράγματα. Έπρεπε ταυτόχρονα να προετοιμάσουμε την ομάδα αλλά και να προφυλάξουμε κάποια παιδιά. Στο ζέσταμα δεν ήξερα ποιους θα χρησιμοποιήσω. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας.

Θεωρώ ότι πήραμε τη νίκη κυρίως από τα λάθη των αντιπάλων μας σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο 4ο σετ και ένα στο τάι μπρέικ. Αυτά δεν επιτρέπονται στον ημιτελικό και πρέπει να μας προβληματίσει. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Θα φροντίσουμε να παρουσιαστούμε σε άριστη κατάσταση στον ημιτελικό. Καλή επιτυχία στον Παμβοχαϊκό στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Σωτήρης Συναδινός που τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στον Παμβοχαϊκό δήλωσε: «Όπως είπε και ο κόουτς είχαμε μέσα στην εβδομάδα προβλήματα τραυματισμών Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ