1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2020 19:22

Φοίνικας Σύρου: Ευχαριστήριο Παλιόπορτα και πρωτοβουλία για τα ΑΜΕΑ

Ο ιστορικός και επίτιμος πρόεδρος του Φοίνικα κ. Δημήτρης Παλιόπορτας, ευχαρίστησε μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου της Σύρου, την Περιφέρεια, Νοτίου Αιγαίου για την απόφαση της, να μην υπάρχουν εισιτήρια στους αγώνες του Κυπέλλου, ζήτησε την στήριξη για τον συντοπίτη Δημήτρη Ρίζο, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως με δική του πρωτοβουλία θα τοποθετηθεί χημική τουαλέτα για ΑΜΕΑ, στην είσοδο του γηπέδου.

Αναλυτικά η δήλωση Παλιόπορτα:

«Σαν επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex, ευχαριστώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικά τον κ. Λεονταρίτη για την απόφαση να μην υπάρχει εισιτήριο και η είσοδος να είναι δωρεάν στους φίλους του βόλεϊ στο Final 4 που θα γίνει στο νησί μας. Επίσης, θέλω να τονίσω στους Συριανούς φιλάθλους, πως στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ένα ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης στο συντοπίτη μας Δημήτρη Ρίζο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη και χρειάζεται την βοήθεια μας».

Πληροφορηθήκαμε πως με δική σας πρωτοβουλία θα τοποθετηθεί χημική τουαλέτα για ΑΜΕΑ έξω από το γήπεδο. Ισχύει;

«Ναι είναι αλήθεια. Το γήπεδο μας συνολικά έχει 10 τουαλέτες. Παρόλα αυτά πήρα αυτή την πρωτοβουλια να τοποθετηθεί χημική τουαλέτα για ΑΜΕΑ έξω από το γήπεδο. . »

Σχετικά άρθρα

  • Βραβεύσεων …συνέχεια για τον Παλιόπορτα
    Ιδιαίτερη ήταν η Κυριακή (28/4) για τον πρόεδρο του Φοίνικα, Δημήτρη Παλιόπορτα, ο οποίος έγινε αποδέκτης ακόμη μίας τιμητικής διάκρισης! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ναυτικού Ομίλου Σύρου να τον βραβεύσει για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς πριν από λίγους μήνες ο κ. Παλιόπορτας είχε δωρίσει στον Όμιλο δύο αγωνιστικά σκάφη ιστιοπλοϊας τριγώνου (τύπου Optimist και Laser) προκειμένου να βοηθήσει να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του τμήματος.
  • O N.O. Σύρου θα βραβεύσει τον Παλιόπορτα
    Ακόμη μία τιμητική βράβευση θα λάβει ο πρόεδρος του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας, καθώς την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου (ώρα 19:00) ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, στις εγκαταστάσεις του στις Αγκαθωπές, θα του απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ομάδας  είχε δωρίσει στον Ν.Ο. Σύρου, σε μορφή χορηγίας, δύο σκάφη ιστιοπλοΐας τριγώνου προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που είχε το αντίστοιχα τμήμα του ΝΟΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ