1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2020 22:38

Ανδρεόπουλος, Πανταλέων: «Κάναμε σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε μεγάλη νίκη» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αειθαλής αρχηγός των "πρασίνων", Σωτήρης Πανταλέων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη του τριφυλλιού με 3-1 σετ στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πετύχαμε μία νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα έρθει νίκη με 3-1 δεν θα μπορούσα να το πιστέψω γιατί η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη, λόγω του πολύ δύσκολου δεκαημέρου που περάσαμε με πολλές ασθένειες. Το ίδιο το παιχνίδι λειτούργησε στον ψυχισμό των αθλητών μου που έκαναν μία σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Ο πολύπειρος Σωτήρης Πανταλέων τόνισε: «Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προπονητή μου. ήταν δύσκολη η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, αλλά σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο τι έχεις κάνει πριν το ματς. το όνομα του αντιπάλου σε κάνει να δίνεις το κάτι παραπάνω και να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες είχες. Χρειαζόμασταν πόντους από αυτό το παιχνίδι, πέρα από το γόητρο που έχει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε για τα ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ