Εκτυπώστε τη σελίδα
01-03-2020 21:33

Γκολίτσης, Φερέλ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή μας»

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης και ο κεντρικός Τέβιν Φερέλ δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

  Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Νομίζω σταθήκαμε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος από το σερβίς μας, το οποίο επιτέλους λειτούργησε. Ήταν σημαντικό για εμάςπ ου πήραμε 6 άσσους απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ λειτούργησαν όλα τα στοιχεία μας εκτός από το σερβίς. Ξέραμε ότι δεν θα κρατούσε η υποδοχή μας, αλλά τα τα παιδια ήταν μαχητικά και πήγαμε σχετικά καλά στην επίθεση. Σταθήκαμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας.

Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι τέλος Μαρτίου θα είμαστε εκεί που πρέπει για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και χαίρομαι που βλέπουμε έναν πολύ δυνατό Παναθηναϊκό φέτος. Η Volley League χρειάζεται τις παραδοσιακές ομάδες στο υψηλό επίπεδο για να ανέβει ο ανταγωνισμός».

Ο κεντρικός της Ελπίδας Τέβιν Φερέλ δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές ήταν καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε από το σερβίς σήμερα αρκετά, όμως θεωρώ πως και εμείς κάναμε το ίδιο. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας παρά το μακρύ ταξίδι και αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να προσθέτουμε κάτι διαφορετικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της σεζόν».

Media

Σχετικά άρθρα