Εκτυπώστε τη σελίδα
01-03-2020 21:14

Ανδρεόπουλος, Σωνάκης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, το λίμπερο του τριφυλλιού, Τάσος Σωνάκης, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που συνεχώς ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό. Το πιο βασικό για εμάς είναι να ξεφύγουμε από αυτό το δεκαήμερο, καθώς τα σώματα αρκετών αθλητών είναι εξασθενημένα από την γρίπη.

Μόλις εχθές καταφέραμε να μαζευτούμε όλοι μαζί και μας έτυχε σήμερα ο τραυματισμός του Ζηση. Ελπίζουμε από αύριο να είμαστε καλύτερα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το εκτός έδρας ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον σημερινό αντίπαλο μας».

Το λίμπερο των πρασίνων Τάσος Σωνάκης τόνισε: «Ως ο μικρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού θέλω να ευχαριστήσω  τον προπονητή μου που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνίζομαι και να προπονούμαι με κορυφαίους παίκτες που έχουν μεγάλη ιστορία. Σε ότι αφορά το ματς ήταν δυνατό και οι ομάδες κοντραρίστηκαν . Το δυνατό μας στοιχείο το σερβίς μας έδωσε πολλές λύσεις και πήραμε το σημαντικό τρίποντο».

Media

Σχετικά άρθρα