1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2020 04:03

Γιαννακόπουλος, Κομητούδης: «Είναι επιτυχία που ήρθαμε ως εδώ, θα σώσουμε τον ΟΦΗ» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης αναφέρθηκαν στις δύσκολες συνθήκες του ταξιδιού στη Σύρο αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα όμως εξέφρασαν την αισιοδοξία πως

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Mετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι ήρθαμε εδώ με κάποιες καθυστερήσεις στο ταξίδι. Δεν είναι δικαιολογία επειδή δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε αρκετά δυνατά, ισχυρά σερβίς, πολύ πιεστικά. Δεν είχαμε ποιοτική υποδοχή με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε και μπορούσαμε. Ολα τα παιδιά από την ομάδα μου έκαναν καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα για το καλύτερο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίνικα, εύχομαι τα καλύτερα».

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης είπε:

«Συγχαρητήρια και μπράβο στην ομάδα μου και στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ που ήρθαμε εδώ. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο που ήρθαμε εδώ πέρα. Μόνο που ήμασταν εδώ μπραβο σε όλους. Δεν ειναι αυτή η εικόνα μας. Δεν παίζουν έτσι οι παίκτες μας. Η κατάσταση είναι περίεργη κάτω. Το μυαλό είναι στα πλέι άουτ. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα. Μπράβο στη Σύρο και συγχαρητήρια. Εχει πολύ καλή ομάδα. Εχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Χαίρομαι πολύ. Για τη συνέχεια θα δούμε...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ