Εκτυπώστε τη σελίδα
01-03-2020 02:14

Tούμπος, Μπουράκης: «Νίκη που μας φέρνει κοντά στα πλέι οφ» (vid)

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος που μάλιστα στα 25 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του «γηραιού» ως πρώτος προπονητής και ο λίμπερο του Ηρακλή Αντώνης Μπουράκης,μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του "γηραιού" κόντρα στον Παμβοχαϊκό με 3-1.

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές γι' αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια πολύ περίεργη εβδομάδα για εμάς, παρόλα αυτά δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας μέσα στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε. Τα παιδιά έχουν καταφέρει να περάσουν όλες αυτές τις αντιξοότητες και είμαστε πολύ κοντά να πετύχουμε τον στόχο μας. Σήμερα με αυτή τη νίκη ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, ελπίζω να είναι ανάλογη και η συνέχεια.

Η αποχώρηση του Γιάννη Ορφανού μας ήρθε σε όλους κάπως απότομα και έγινε πριν από ένα κρίσιμο αγώνα, παρόλα αυτά δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά περισσότερα απ' το τι πρέπει να κάνουμε στην προπόνηση μας και τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, επομένως δεν υπάρχει κάτι που να άλλαξε, οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι απ' την αρχή αυτής της εβδομάδας για να έρθουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι για να το κερδίσουν και τα κατάφεραν».

Το λίμπερο του Ηρακλή Αντώνης Μπουράκης υποστήριξε:

«Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού γι αυτή την εμφάνιση. Ξέρω ότι περνάνε δύσκολα κι αυτοί. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Δημοσθένη Τούμπο που μας βοηθάει, έμεινε μαζί μας και ήταν σαν να μην άλλαξε τίποτα.

Κάνουμε προπόνηση όλη την εβδομάδα, σκληρά γιατί περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Είμαστε πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο που ήταν να μπούμε στα play off, δεν είναι ακόμα σίγουρο, έχουμε ένα ακόμα ματς στη πορεία που πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να το κερδίσουμε, αλλά θα δείξει ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Media

Σχετικά άρθρα