Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2020 14:42

Δεληκώστας, Γάτσης: «Κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε καλά, θα είμαστε έτοιμοι στο φάιναλ-4» (vid)

O προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός του δικεφάλου Τάσος Γάτσης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ. Ο Δεληκώστας είπε πως η νίκη θα βοηθήσει για την κατάληψη της 2ης θέσης που είναι ο μεγάλος στόχος αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην επίθεση όπου έκανε εύκολα λάθη. Είπε ακόμα πως στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Φοίνικα στη Σύρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς στην έδρα τους οι συριανοί πιάνουν καλό σερβίς.

 

O προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο Φοίνικας είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διεκδικεί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο κύριος Παβλίσεβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά. Ήταν ένα κομβικό ματς. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε την 2η θέση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά και θέλουμε την 2η θέση. Ήμασταν κακοί στο side out, γενικά ήμασταν πολύ κακοί ακόμα και στα σετ που πήραμε εύκολα. Είμαι ευχαριστημένος από το μπλοκ-άμυνα και σε τρανζίσιπν κατάσταση και στο σάιντ άουτ και στο μπρέικ πόιντ. Είμαι δυσαρεστημένος επειδή σε επιθέσεις με καλές συνθήκες δεν τελειώνουμε ή κάνουμε εύκολα λάθη. Πρέπει να το περιορίσουμε αυτό και να ανεβάσουμε το ποσοστό του σάιντ άουτ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά αυτό που πρέπει είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό με τον Φοίνικα στη Σύρο σε περίπου 20 ημέρες. Ο Φοίνικας στην έδρα του σερβίρει καλύτερα. Πρώτος στόχος είναι κερδίζουμε κάθε Σάββατο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την 2η θέση και να είμαστε πανέτοιμοι για τον πρώτο στόχο που είναι το κύπελλο, και στη συνέχεια το πρωτάθλημα».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γιάτσης είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο σετ. Πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά κάναμε κάποιες κοιλιές και στα άλλα σετ. Θέλαμε την νίκη σήμερα, θέλουμε την νίκη και στα επόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι του κυπέλλου αφού είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους».