1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2020 00:57

Νεόφυτος, Κωτσάκης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

 Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο ακραίος της ομάδα, Φροίξος Κωτσάκης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ κόντρα στον Εθνικό Αλεξαβδρούπολης.

 

 Αρχικά ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οσο περνάει ο χρόνος βλέπω πως οι αθλητές του Εθνικού γίνονται όλο και καλύτεροι. Σε σχέση με τον Α΄ γύρο τα παιδιά του Εθνικού έχουν βελτιωθεί και έχουν αλλάξει ταχύτητα.

Μας δυσκόλεψαν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου αλλά δε μπορώ και να έχω παράπονο μετά από νίκη και μετά απο τέτοια προσπάθεια που έχουμε κάνει εφέτος. Θα κρατήσω μόνο τους τρεις βαθμούς.

Ερχεται δύσκολη συνέχεια για μας. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πάρουμε από την 6η έως την 8η θέση και κυνηγάμε το καλύτερο και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε».

Ο ακραίος της ομάδας, Φροίξος Κωτσάκης, δήλωσε: «Να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον Εθνικό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια στην Βόλεϊ Λιγκ. Τα παιδιά του Εθνικού έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα. Εμείς δεν πιάσαμε τα στάνταρς της καλής μας απόδοσης. Παρόλα αυτά κρατάω την καθαρή νίκη γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε πολύ σκληρά για τα υπόλοιπα ματς της κανονικής περιόδου που θα καθορίσουν και τη θέση μας στην κανονική περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ