Εκτυπώστε τη σελίδα
21-02-2020 18:04

Ανδρεόπουλος: «Ο Πετρέας είναι αθλητής μου και πραγματικός αρχηγός» (vid)

Πολύ μεγάλη εντύπωση έκαναν τα όσα κατέθεσαν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σωτήρης Πανταλέων στην διαδυκτιακή έκτακτη εκπομπή του sdna.gr με τον Βασίλη Βέργη.

Αναφέρθηκαν στις προσωπικές στιγμές, στα δύσκολα χρόνια του Παναθηναϊκού, για το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά δεν ξέχασαν τους αντιπάλους τους και αυτό είναι κάτι που νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο να αναπαραγάγουμε.

Σε ερωτήσεις του συναδέλφου για την «επιστροφή» του Ολυμπιακού από το 0-2 σετ στον β΄τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Ανδρεόπουλος σε δύο διαφορετικά σημεία της συνέντευξης έπλεξε το εγκώμιο τόσο του Ραφαήλ Κουμεντάκη, όσο και του Ανδρέα Ανδρεάδη αλλά και του αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής ανδρών Γιώργου Πετρέα ο οποίος δέχτηκε άδικη επίθεση από ορισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τη δήλωση του «πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την κούπα στο Μαρούσι».

«Η "επιστροφή" του Ολυμπιακού στον αγώνα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως στην είσοδο του Κουμεντάκη και του Ανδρεάδη. Ο Ανδρεάδης είναι πολύ μεγάλος αθλητής, διεθνής μην ξεχνάμε και ήρθε από τον πάγκο για να ενισχύσει την επίθεση και να σταματήσει και πολλές επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Ο Κουμεντάκης είναι επίσης ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ, ένας μεγάλος αθλητής και είδαμε τι έκανε», είπε ο Ανδρεόπουλος.

Σχετικά με τον Πετρέα (0:47 του βίντεο) είπε: «Ο Πετρέας είναι αθλητής μου και αρχηγός στην Εθνική ομάδα. Μια χαρά δήλωση έκανε ο Πετρέας για την ομάδα του. Είπε "θα πάμε να φέρουμε το κύπελλο πίσω". Aυτό έπρεπε να πει, άσχετο αν το παρεξήγησαν κάποιοι από πλευράς των οπαδών του Παναθηναϊκού. Είναι σπουδαίος αθλητής και δυναμικός σαν χαρακτήρας και για αυτό είναι αρχηγός».

Media