1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2020 15:54

Το συγκινητικό μπάνερ για τα 50 χρόνια του ΑΟ Ορεστιάδας δια χειρός Βασίλη Στοάκη

Του Κώστα Βαργεμιτζίδη: Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας συμπληρώνει 50 χρόνια ένδοξης ιστορίας και τεράστιων επιτυχιών, ιδιαίτερα την δεκαετία του ’90, τις οποίες προσπάθησε να συνοψίσει σε ένα Banner o βορειοεβρίτης στην καταγωγή αθλητικογράφος Βασίλης Στοάκης.

Σε μία εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με φόντο τον πανηγυρισμό του Στέλιου Κεμανετζή με τον Θοδωρή Μπάεφ στο κατάμεστο «κλουβί», όπως αποκαλούταν το παλιό κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας, παρατίθενται τα λάβαρα των μεγάλων επιτυχιών του ΑΟΟ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι αναφορές στις 4 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά Final-4, στους 3 τελικούς πρωταθλήματος, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και στις δύο ανόδους στην πρώτη κατηγορία.

Ο ΑΟ Ορεστιάδας υπήρξε ο καλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού για δεκαετίες, τροφοδοτώντας για πολλά χρόνια τις Εθνικές με μεγάλους αθλητές και εξαιρετικούς χαρακτήρες.

Στόχος των ανθρώπων του ΑΟΟ είναι με αφορμή τα 50 χρόνια τη νέα σεζόν να δημιουργηθεί ένα ρόστερ αντάξιο της ιστορίας του και την επιστροφή αρχικά στην Α2, όπως αρμόζει σε μία ομάδα με τέτοια φανέλα.

Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξει και συνεργασία σε θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ με τον Στοάκη, τον οποίον σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟΟ τον έχει σε μεγάλη υπόληψη. 

Άλλωστε ο ίδιος είχε ετοιμάσει και το βίντεο για την ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας, το οποίο αποτέλεσε ένα ταξίδι στον χρόνο και στις επιτυχίες του συλλόγου υπό τους ήχους του Bella Ciao από την θρυλική Μπάντα. Οπότε δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να πραγματοποιηθεί και επίσημα μία τέτοια έναρξη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: .thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ