1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2020 00:32

Το κλάμα του Πανταλέοντα: «Νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό»

Ο Σωτήρης Πανταλέων έζησε τα 10 πέτρινα χρόνια στον Παναθηναϊκό και από το κλάμα στις δύσκολες σεζόν έφτασε στα δάκρυα συγκίνησης του πρώτου τίτλου 10 χρόνια μετά το κύπελλο Ελλάδας στο Τροκαντερό. Ο Πανταλέων δήλωσε:

 

«Είναι το πρώτο Λιγκ Καπ για τον Παναθηναϊκό, γιατί ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε τα χρόνια που ήταν δύσκολα για το τμήμα. Περάσαμε εποχές που δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τίτλους. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό σε ζωή, ανατρέψαμε την κατάσταση με τη νεά διοίκηση και θέλαμε να επεναφέρουμε τον σύλλογο στη κορυφή. Αυτός ο τελικός σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο τίτλος σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί πάντα τρόπαια και να είναι στη κορυφή. Αυτή τη στιγμή βήμα βήμα θα γίνει η αναγέννηση και να κάνει αυτό που επιτάσσει η ιστορία του. Όλοι οι αθλητές έχουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν και εγώ θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, γιατί όλες τις δύσκολες στιγμές΄ηταν εκεί και με στήριζε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ