1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2020 22:11

Ανδραβίζος, Κοντοστάθης: «Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες στον Εθνικό με τη νέα διοίκηση του ΤΑΑ»

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος και ο λίμπερο του συλλόγου Κοντοστάθης βρεθήκαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο προπονητής του Εθνικού, Γιώργος Ανδραβίζος τόνισε: 

«Παίζαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παιδιών. Παρόλα αυτά παλέψαμε κάθε φάση. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Τα νέα παιδιά προσπαθούν να κερδίζουν εμπειρίες και εικόνες από μεγάλους αντιπάλους. Τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά που προσπαθούν και δίνουν ό,τι μπορούν μέσα στο γήπεδο.

Ελπίζω οι διοικητικές εξελίξεις που είχαμε την τελευταία εβδομάδα να πάμε ακόμα καλύτερα και να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Ο λίμπερο της ομάδας Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έκανε μία πολύ καλή και επαγγελματική νίκη. Ηταν πολύ καλός σε όλο τον αγώνα, δεν χαλάρωσε και δε μας επέτρεψε να πάρουμε κάτι περισσότερο.

Για τα δικά μας στάνταρ ήμαστασν ανταγωνιστικοί με εξαίρεση το 2ο σετ όπου στην αρχή μπήκαμε άσχημα και στο συγκεκριμένο σετ καταρρεύσαμε. Μας απασχολούν οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα μας. Με το νέο ΤΑΑ ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες. Περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε πως θα πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία για το ματς της Τετάρτης».

Ασθενοφόρο για τον Χρηστουηλία

* Μετά το τέλος του αγώνα κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ακραίο του Εθνικού Χρήστο Χρηστουηλία που πονούσε κατά τη διάρκεια της αναπνοής του μετά από χτύπημα στον αγώνα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά κρίθηκε απαραίτητο να κάνει τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ