Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2020 13:25

Με πάθος και την έδρα ο Ηρακλής με φόρα από το Λιγκ καπ οι «πράσινοι» για το διπλό

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στη Μίκρα θα ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League 2019-20. (Μίκρα, 16/2, 19.00, EΡΤ Sports, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης).

Ο Ηρακλής έχει 6 νίκες και 6 ήττες στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τις δύο ήττες από την Κηφισιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο γηραιός ωστόσο παραδοσιακά έχει καλές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ηρακλής θέλει να εκμεταλευτεί τις απώλειες του Παμβοχαϊκού και να κλειδώσει την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά μεταξύ των στόχων και των καταστάσεων των δύο ομάδων. Εμείς παλεύουμε με τα γνωστά προβλήματα, δεν ενισχυθήκαμε και θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που και ενισχύθηκε τον Ιανουάριο και είναι και σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά ούτε φοβόμαστε, ούτε γκρινιάζουμε. Θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που μπορούμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα». Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και θέλει να τελειώνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Οι πράσινοι θέλουν το τρίποντο για να μείνουν στην 2η θέση και να μπουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη ρεβάνς με τους «πειραιώτες».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Οι αγώνες με τον Ηρακλή ποτέ δεν ήταν εύκολοι ειδικά τώρα που παίζουμε εκτός έδρας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και την ιστορία του. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, μένουμε ψύχραιμοι χωρίς πολλά λόγια. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε το δύσκολο πρόγραμμα με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή».

Σχετικά άρθρα