Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2020 02:28

Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος: «Σε ένα ματς κάναμε τα λάθη μιας χρονιάς» (vd)

Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Νεόφυτος, ο λίμπερο του συλλόγου, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μιλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πορφύρα.

Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Νεόφυτος δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο αλλά κάναμε τόσα πολλά λάθη που δεν έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη νίκη του. Ηταν δίκαια. Του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο Final-4 που έμαθα πως θα έρθει στην Σύρο. Πάντα είμαι χαρούμενος όταν έρχομαι στη Σύρο.

Στενοχωριέμαι που δεν είδα σήμερα στο γήπεδο τον Δημήτρη Παλιόπορτα. Ηθελα να τον χαιρετήσω. Αν δεν υπήρχε ο Παλιόπορτας δεν θα υπήρχε βόλεϊ στη Σύρο. Καλή επιτυχία στον Φοίνικα μέσα από την καρδιά μου».

Ο λίμπερο της Κορινθιακής ομάδας, Γιάννης Αχιλλεόπουλος:

«Στα περισσότερα με κάλυψε ο προπονητής μου. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα. Νίκησε δίκαια. Μας παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες αλλά μας έλειπαν λεπτομέρειες για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Φοίνικα στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το φάιναλ φο του Κυπέλλου. Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην κατηγορία και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Media

Σχετικά άρθρα