Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2020 02:10

Παβλίσεβιτς, Στοϊλοβιτς: «Σημασία έχει η νίκη και οι βαθμοί»

Ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο ακραίος της ομάδας, Φιλίπ Στοϊλοβιτς μιλησαν στη συνεντευξη Τύπου μετα το ματς με τον Παμβοχαϊκό:

Ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς τόνισε:

«Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πως να φερθούν στο γήπεδο. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο μήνα με δύσκολους αγώνες. Συνέχεια ταξιδεύουμε και παίζουμε αγώνες και δεν έχουμε προπονηθεί σωστά. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Σε αυτό παίζει ρόλο και η αντίπαλη ομάδα. Σημασία έχει πως κερδίσαμε, πήραμε τους πόντους που χρειαζόμαστε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ.εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ) και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο επίσης Σέρβος ακραίος των "Πειρατών" Φιλίπ Στοϊλοβιτς δήλωσε:

«Το υπολογίζαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παμβοχαϊκός έχει έμπειρους παίκτες. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά τις περάσαμε. Προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα και πιο δυνατά. Εχουμε δυναμώσει ως ομάδα και βελτιωνόμαστε. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Media

Σχετικά άρθρα