Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2020 01:43

Ζαλμάς, Σπυριούνης: « Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι στο κύπελλο και ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ» (vd)

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και ο ακραίος του συλλόγου Κυριάκος Σπυριούνης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη της Κηφισιάς με 3-0 σετ.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε αρχικά:

«Είναι εύκολο να την πατήσεις σε τέτοια παιχνίδια. Είχα πει και πριν τον αγώνα ότι η Ελπίδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του α’ γύρου, μιλάμε για μια καινούργια ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και με άξονα το σέρβις μας που πήγε καλά, μπορέσαμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εύκολα μέχρι το τέλος.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να δώσουμε μάχη, γιατί η εικόνα της Ελπίδας στα δύο-τρία τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ καλύτερη. Το σάιντ άουτ μας κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, κάναμε καλή ποσότητα από κιλ μπλοκ, το σέρβις πήγε καλά όπως είπα και πριν, έτσι ήρθε εύκολα το 3-0.

Ενδεχομένως να χρειαστεί να “τσαλακώσουμε” λίγο την καλή εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια, επειδή θα πρέπει να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δεν είναι εύκολο να πάρουμε την 4η θέση, γιατί θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο των νικών, πράγμα που μικρή σημασία έχει αυτή την στιγμή. Σημασία έχει να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο φάιναλ φορ και μετά στα πλέι οφ να είναι ανταγωνιστική».


Ο ακραίος του συλλόγου, Κυριάκος Σπυριούνης, δήλωσε:

«Στο σημερινό παιχνίδι χρειαζόμασταν τρία πράγματα: Συγκέντρωση, υπομονή και σοβαρότητα. Ήταν ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε πάντα αυτά τα τρία στοιχεία, είτε έχουμε απέναντί μας μία δυνατή ομάδα είτε μία θεωρητικά αδύναμη. Σήμερα τα είχαμε και νικήσαμε. Στόχος είναι να κοιτάμε πάντα πώς θα πάμε ακόμα πιο ψηλά και αυτό θα κάνουμε».

Media

Σχετικά άρθρα