1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2020 00:45

Δεληκώστας, Κωνσταντινίδης: «Πήραμε μια δύσκολη νίκη, μας πίεσε ο ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεηκώστας, και ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης,μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του δικεφάλου με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

  Αρχικά ο Δεληκώστας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την εμφάνιση του. Στα δυο πρώτα σετ ήταν συνέχεια πάνω, αλλά στο τέλος εμείς κερδίσαμε τα σετ. Ηταν εντελώς διαφορετική ομάδα. Ηταν πιο ορθόδοξο το σχήμα με τον Λουκούμι διαγώνιο και Σαρικείσογλου και τον Ρουμελιωτάκη να δένουν καλύτερα στην υποδοχή και ο Κομητούδης θεωρώ ότι είναι καλύτερος πασαδόρος απο τον Ουκρανό.

Επαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε πολύ είναι απο τους νέους πασαδόρους ο καλύτερος στην Ελλάδα. Δυσκολευθήκαμε πολύ. Στα τελειώματα των σετ με κάποια λάθη του ΟΦΗ και κάποιες ενέργειες δικές μας, κερδίσαμε. Ηταν όλα τα σετ στον πόντο.

Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με την ομάδα αυτή που έχει. Θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία. Χρειάζονται ομάδες απο την επαρχία και ειδικά απο την Κρήτη, να μείνει στην Α1. Ισως γίνανε κάποια λάθη που δεν είναι δικό μου θέμα. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να παραμείνει στην Α1, γιατί το αξίζει και του χρόνου να κάνει ένα καλύτερο προγραμματισμό. Είχαμε δύσκολο ταξίδι, έχουμε ντέρμπι με τη Σύρο, θεωρώ ότι απο εβδομάδα σε εβδομάδα θα ανεβαίνουμε».

 Ο λιμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωσταντινίδης πρόσθεσε:

«Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Μας πίεσε πολύ στα δυο πρώτα σετ. Στο τέλος των σετ, καταφέραμε να πάρουμε τα σετ. Εμείς θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και να πάμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ