1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2020 20:40

Μας εξέπληξε αρνητικά ο Κασαμπαλής: Τα σάντουιτς έγιναν 40 κομμάτια πίτα

Ο έμπειρος προπονητής βόλεϊ και παλιός αθλητής του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάσης Κασαμπαλής που από το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε και πάλι την ακαδημία βόλεϊ του ακριτικού συλλόγου επιτέθηκε με αήθης χαρακτηρισμούς σε όσους άσκησαν κριτική για την στάση που κράτησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνολικά απέναντι στο τμήμα του βόλεϊ αλλά και για τις υποτιμητικές δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Αυγερινού Μεσινέζη κατά του βόλεϊ.

Χαρακτήρισε «επαίσχυντα» τα δημοσιεύματα - προφανώς του volleynews.gr αλλά και τα όσα σχολίασε ο Κώστας Ασημακόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Δέλτα T.V. - σχετικά με τις ευθύνες που έχει η διοίκηση του Αυγερινού Μεσινέζη αλλά και τις συνθήκες που ταξίδευαν οι αθλητές του Εθνικού με το πούλμαν.

Κι ενώ ο κύριος Μεσινέζης έδειξε να κατανοεί την κριτική που του ασκήθηκε καλοπροαίρετα δείχνοντας ενωτική διάθεση αλλά και όρεξη για δουλειά ώστε να βγει ο ιστορικός σύλλογος να βγει από τα αδιέξοδα (στις δηλώσεις που έκανε στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή), ο κύριος Κασαμπαλής έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και συγχισμένος και θυμωμένος υπερθεμάτισε.

Αφησε υπονοούμενα κατά πάντων και «απείλησε» με «αποκαλύψεις» χαρακτηρίζοντας «στημένα» όσα δημοσιεύματα άσκησαν κριτική στον Μεσινέζη.

Εμφανίζεται δε ως σωτήρας του τμήματος βόλεϊ και στην καταγγελία πως οι αθλητές του Εθνικού ταξίδευαν τρώγοντας μόνο σάντουιτς απάντησε «πως είχαμε μαζί τους 40 κομμάτια πίτα»!

Επιτέθηκε ακόμα προς την διοίκηση του ΤΑΑ που παραιτήθηκε πριν 10 ημέρες (Λουπασάκη, Μισαηλίδης, Μιχαηλίδης) επειδή δεν παραιτήθηκε από τον Δεκέμβριο του 2019 ώστε η διοίκηση του Ερασιτέχνη να έχει χρόνο να κάνει μεταγραφές και να σωθεί ο Εθνικός.Το πιο εντυπωσιακό και πραγματικά «επαίσχυντο» (με ολη τη σημασία του όρου) είναι πως όλα αυτά τα είπε ο κύριος Κασαμπαλής ενώ γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν πως ο Εθνικός έχει απαγόρευση μεταγραφών.

Για ποιους έγινε απαγόρευση μεταγραφών στον Εθνικό;

Εμείς τον καλούμε να μας «αποκαλύψει» δημόσια ποιοι είναι οι τρεις αθλητές που οδήγησαν τον Εθνικό σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών. Καλώς ή κακώς θα το δείξει η ιστορία.

Ηταν μεταξύ αυτών ο υιός του Σταύρος για ποσό μόλις 2.000 Ευρώ και αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δε μεσολάβησε ο ίδιος για να αρθούν τα αδιέξοδα ώστε ο σύλλογος να κάνει ο Εθνικός μεταγραφές ώστε να σώσε τη χρονιά;

Εμείς δεν ασκούμε πολιτική, ούτε διεκδικούμε ουφίτσια στον Εθνικό αλλά τουλάχιστον μην προκαλούν ούτε τη μνήμη μας ούτε τις προθέσεις μας. Κυρίως δεν θα μας απειλούν με αοριστίες και φτηνές τοποθετήσεις και υπονοούμενα.

Και αύριο που είναι η Γενική Συνέλευση να κοιτάξουν να βρουν λύσεις για το ΤΑΑ και την ομάδα του Εθνικού και να πουν τα πράγματα με το όνομα τους, με ονόματα και επώνυμες καταγγελίες.

Καθίσαμε λοιπόν με υπομονή και αφιερώσαμε το χρόνο μας ώστε να μεταφέρουμε τα όσα είπε ο κύριος Κασαμπαλής στο ραδιόφωνο του Εβρου για να μην θεωρήσει πως τον αδικούμε.

Ακούστε όλη την εκπομπή: ΕΔΩ

Ακούστε τι είπε ο Θανάσης Κασαμπαλής ο οποίος κάνει παρέμβαση μετά το 42ο λεπτό της εκπομπής όπου βασικός καλεσμένος είναι ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινέζης και μετά το 30ο λεπτό και ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας: «Παραιτήθηκε η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ (ΤΑΑ) αφού τελείωσε η μεταγραφική περίοδο. Γιατί δεν παραιτήθηκε στην αρχή της περιόδου ώστε να διεκπαιρεώσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη τα όποια προβλήματα; Αν είχε γίνει η παραίτηση πιο μπροστά θα βρίσκαμε λεφτά να κάνουμε και 2-3 μεταγραφές και θα σώνονταν η ομάδα. Ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε να κάνει 2-3 μεταγραφές. Εχω προκληθεί πολλές φορές. Είναι επαίσχυντα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα προβλήματα του Εθνικού και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Γίνεται προσπάθεια αποδόμησης του Εθνικού και οι πραγματικοί ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι δυνατόν να μιλάνε πως τα παιδιά δεν είχαν ούτε σάντουιτς στο πούλμαν. Ξέρω καλά τι είχαν. Είχαν 40 κομμάτια πίτα στο δρόμο για την Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Και ήταν 10 αθλητες και όχι 7 που έγραφαν. Δεν είναι μόνο οι ανώνυμες διοικήσεις. Κανείς δεν είναι ανώνυμος. Εμπλέκεται και η πολιτική αλλά με άλλο τρόπο. Είχα πει πως η ανάπτυξη δεν έπρεπε να μπει. Το 2016 είχαμε 120 δελτία και εφέτος είχαμε 29 δελτία στον Εθνικό. Πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες έφυγαν και λείπουν από τον σύλλογο. Ρωτήστε έναν έναν γιατί έφυγαν κι αν είναι δυσαρεστημένα τα παιδιά που έφυγαν. Αυτά τα "στημένα" δημοσιεύματα νομίζουν πως θα κάνουν ζημιά στο σύλλογο. Κοιτάμε να αποφύγουμε τα πισώπλατα τα βέλη. Οταν τελειώσει η χρονιά θα τα πούμε. Είμαι μέρος αυτού του κομματιού που λέγεται βόλεϊ του Εθνικού. Ο ΟΦΗ δεν πάει καλά, παραιτήθηκε ο προπονητής. Όλοι έχουν προβλήματα, θα μπορούσαμε με δύο, τρεις μεταγραφικές κινήσεις να μείνουμε στην κατηγορία».

 
 
 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ