1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2020 01:36

Ορφανός, Προύσαλης: «Περνάμε τις δέκα πληγές του Φαραώ» (vd)

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης, ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός, μιλησαν στη συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη του αγώνα στο Ζηρίνειο

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης δήλωσε:

 «Θα ξεκινήσω ευχαριστώντας την διοίκηση της Κηφισιάς για την φιλοξενία που μας παρείχε. Στα αποδυτήρια μας περίμεναν εκπλήξεις. Μακάρι τέτοιες όμορφες κινήσεις να τις κάνουν όλες οι ομάδες. Η Κηφισιά κέρδισε δίκαια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους. Ξέρουμε πως δύο-τρεις έπαιξαν άρρωστοι. Δεν θα έπρεπε καν να είναι σήμερα στο γήπεδο. Τα έδωσαν όλα για την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να μείνουμε υγιείς.

Είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι θετικό. Δεν μιλάω όμως για χαμένη ευκαιρία. Επαιζε και η Κηφισιά απέναντι και προσπάθησε. Πιέσαμε στο 1ο σετ, αλλά μετά κάπου δεν μας βγήκε. Συγχαρητήρια για την Κηφισιά, κοιτάμαι την ομάδα μας και συνεχίζουμε»

.Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός υποστήριξε:«Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι. Εμείς συνέχεια αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Περνάμε τις δέκα πληγές του Φαραώ. Κάποιοι παίκτες μου δεν θα έπρεπε να παίξουν αφού είναι άρρωστοι. Το θετικό είναι ότι ξαναβρίσκουμε ρυθμό και γινόμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να το πάρουμε, το ματςι και τα καταφεραμε. Εννοείται αλλά δεν ήρθε αυτό το κάτι παραπάνω.Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια μας απέναντι σε μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ