Εκτυπώστε τη σελίδα
08-02-2020 00:19

Ντέρμπι στη Βόχα στο κυνήγι της 6ης θέσης

Το ντέρμπι στη Βόχα μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του ΟΦΗ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο κυνήγι της 6ης θέσης στη βαθμολογία της Volley League. (12η αγωνιστική, Βόχα, 8/2, 17.00, Live Streaming Volley League, Διαιτητής: Κουτσούλας, Ονόπας).

O Παμβοχαϊκός για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τους τέσσερις ξένους του και ειδικά με τον Κολομβιανό κεντρικό Μεχία που θα κάνει ντεμπούτο.

Η ομάδα του Βραχατίου έχει 11 βαθμούς, έναντι 10 του ΟΦΗ. Στον Α΄γύρο ο ΟΦΗ είχε νικήσει στο Ηράκλειο 3-0 (25-19, 25-23, 25-13) Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Η ομάδα είναι έτοιμη, προσπαθούμε να βρούμε τα νέα μας πατήματα με τις προσθήκες των τεσσάρων παικτών.Είναι ένα από τα ματς που θέλουμε να νικήσουμε αφενός για να πάρουμε προβάδισμα έναντι του αντιπάλους μας και αφετέρου να κρατήσουμε ζωντανό το στόχο της 6αδας».

Ο ΟΦΗ κυνηγάει την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη για το 2020 καθώς η τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 15 Δεκεμβρίου. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Θα πάμε για το καλύτερο. Παίζουμε με μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, η οποία είναι βελτιωμένη από την εποχή που την αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι» είπε ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης. 
 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 12η αγωνιστική

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020


Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κεκλεισμένων θυρών)

Διαιτητής: Νικολόπουλος, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργουλέα. Επόπτες: Βαρατάσης, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γιώργος Τριαντάφυλλος, Βόχα, 17.00 (V.L. - T.V.): Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Ο.Φ.Η.

Διαιτητής: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σπίνας, Γεωργιάδης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αμπελόκηποι, 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητής: Ισκάς, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμσι, Βασδέκης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020

Ζηρίνειο 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητής: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Βαρατάσης, Αλεβετσοβίτης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20.00 (EΡΤ): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητής: Βασιλειάδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Τόλιος, Κατερλή. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.