Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2020 03:13

Παβλίσεβιτς, Μπουτσούγιεβιτς: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε, στο κύπελλο θα βρούμε λύσεις» (vd)

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο πασαδόρος των «Πειρατών» Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς, βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σχολίασαν την εξέλιξη του ματς.

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν και μας υποστήριξαν απόψε. Σήμερα το βόλεϊ που παίχτηκε ήταν πολύ καλής ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Όλα τα σετ ήταν πολύ γεμάτα και πολύ σκληρά. Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα μου. Στις δύσκολες στιγμές κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας να ηρεμήσουμε λίγο και να  να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι οι θεατές το ευχαριστήθηκαν. Ηταν αγώνας με πολύ συναίσθημα. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε απόψε. Η πρώτη μας ευκαιρία ήταν στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές. Την Τετάρτη ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Παναθηναϊκό διότι ειναι αρκετά δυνατή ομάδα.

Θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει για να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».ετοιμαστούμε για τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο».

Media

Σχετικά άρθρα