1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2020 01:25

Γκολίτσης: «Χασαμε ένα δικό μας παιχνίδι στις λεπτομέρειες» (vd)

Ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης και ο κεντρικός Ιλουόνι, μίλησαν στη συνέντευξη Τυπου που ακολούθησε στο ματς με τον Ηρακλή.

Αρχικά ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας και έπρεπε να κερδίσουμε. Ελέγχαμε όλα τα σετ, εκτός από το τέταρτο. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το τρίτο, αφού είχαμε προβάδισμα 16-11, 21-18, 22-20, ώστε να προηγούμαστε εμείς με 2-1 σετ. Για άλλη μια φορά δεν τα καταφέραμε, αλλά δουλεύουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Νομίζω ότι παίζουμε πιο μεστά τον τελευταίο μήνα, θα έχουμε την προσθήκη ενός ακόμη αθλητή και θεωρώ ότι θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι άουτ για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας, γιατί το πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει κάποιους βαθμούς και σήμερα, αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, πλέον ξέρουμε τη θέση μας και θα παλέψουμε ώστε να είμαστε όπως πρέπει τον Απρίλιο».

Ο κεντρικος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Εξόσε Ιλουονί, δήλωσε:

«Όλοι λένε ότι η Ελπίδα είναι μία νεανική ομάδα και γι’ αυτό χάνουμε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πλέον χάνουμε στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε κάποια ανόητα λάθη που κάνουμε κάθε φορά και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και πλέον μπαίνουμε στο πνεύμα της μεγάλης κατηγορίας, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ