Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2020 00:27

Νεόφυτος, Παπαδόπουλος: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πάμε ενισχυμένοι για νίκη με τον ΟΦΗ»

Στην απουσία του Κανέλλου και στην έλλειψη ανταγωνιστικότητας στάθηκαν ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νικος Νεόφυτος και ο ακραιος της ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολουθησε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Νεόφυτος αποκάλυψε και μεταγραφή ξένου κεντρικού για την ομάδα του.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, ανέφερε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι εμείς είναι σαν να μην ήρθαμε ποτέ εδώ. Έχουμε μείνει πίσω και δεν αντιδράσαμε. Στεναχωριέμαι που δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω τη δικαιολογία ότι ήρθαμε εδώ χωρίς το βασικό μας κεντρικό, του οποίου ο αντικαταστάτης θα έχει έρθει στη διάρκεια της εβδομάδας.Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κοντράραμε τον ΠΑΟΚ και παρ’όλο που είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, έχουμε δείξει και από τον πρώτο γύρο ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιοδήποτε.

Ήταν ένα ματς που δεν ήταν στόχος μας, έχουμε ένα ματς το Σάββατο με τον ΟΦΗ στο οποίο ελπίζω να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Συνεχίζουμε τη δουλειά.Θεωρώ εξάλλου ότι ο Παμβοχaϊκός είναι μία ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πετύχει το στόχο της».

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Παναγιώτης Παπαδόπουλος ,τόνισε:

«Για εμάς ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι διότι αγωνιστήκαμε χωρίς το βασικό κεντρικό μας, τον Μάκη τον Κανέλλο, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα. Ο κόουτς ήθελε να δοκιμάσει νέα πράγματα αφού είδε ότι το σκορ άνοιξε εξαρχής και φάνηκε η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ. Ήθελε να δει όλους τους παίκτες να αγωνίζονται. Το σημερινό παιχνίδι σίγουρα δεν ήταν ένα παιχνίδι στόχος για εμάς αλλά σίγουρα θέλαμε να δείξουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Media

Σχετικά άρθρα