Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2020 23:22

Γιαννακόπουλος, Ρουμελιωτάκης: «Δεν μας άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ένιωσε αδιαθεσία και για το λόγο αυτό, στην συνέντευξη τύπου, έστειλε τον συνεργάτη του, Ανέστη Γιαννακόπουλο, o οποίος αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.
O β΄προπονητής των Κρητικών, Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε: ««Η απόδοση ήταν μέτρια απο την πλευρά μας. Η εικόνα του Ολυμπιακού επίσης δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά πράγματα. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εκδηλώσουμε επιθέσεις σε ένα πολύ καλά οργανωμένο μπλόκ. Είχαμε και προβλήματα στην υποδοχή. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό φαίνεται απο την αγωνιστικότητα που δείχνει στο γήπεδο.

Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, ομολογώ ότι ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε περιθώρια. Είχε πολύ οργανωμένο το μπλοκ του. Κάναμε μια προσπάθεια στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, πάνω απο όλα να έχουμε την υγειά μας».

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.