1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2020 02:03

Ο Γκράσα έπαιξε σνόου βόλεϊ στο φεστιβάλ χιονιού στην Ελβετία (vid)

O πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (FIVB) Βραζιλιάνος Άρι Γκρασα έβαλε την χειμερινή του εμφάνιση και αγωνίστηκε σε αναμέτρηση επίδειξης στο σνόου βόλεϊ μαζί με θρύλους του παγκοσμίου βόλεϊ.

Μάλιστα στην ομάδα του Γκράσα συμμετείχαν ένας βολεϊμπολίστας από τη Βραζιλία και ένας αθλητής του μπιτς βόλεϊ. Ο Γκράσα έδειξε τις ικανότητες του στην υποδοχή και στο σερβίς και ηγήθηκε καμπάνιας για την προβολή του σνόου βόλεϊ.

Οι αγώνες επίδειξης έγιναν στο Bretaye, στην περιοχή Villars-sur-Ollon με την ευκαιρία της ημέρας του χιονιού που γιορτάστηκε με πανηγυρικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στις ελβετικές Άλπεις.

Ο πρόεδρος της FIVB καλωσόρισε επίσης τα ανώτερα μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας στο φεστιβάλ σνόου βόλεϊ και παρουσία τους ξεδίπλωσε τις αρετες του στο άθλημα. «Ηταν μία θαυμάσια εμπειρία. Το σνόου βόλεϊ καλεί όλο τον κόσμο να συμμετέχει και να παίζει βόλεϊ και μέσα σε σύντομο διάστημα το άθλημα εχει κερδίσει πολλούς αθλητές και πολλούς φίλους».

Media



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is REAL! . . ???? @flow_raayn . . #SnowVolleyball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIVB Volleyball World (@volleyballworld) στις

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ