1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2020 14:59

Εγκώμια για Γκονζάλες και Φοίνικα ΟΝΕΧ από τον Τύπο της Αργεντινής

Στα 35 του χρόνια ο Πέπε έχει ήδη μια νέα πρόκληση στη μακρά διαδρομή του και θα παίξει στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στην ελληνική Volley league και ο Τύπος της Αργεντινής ασχολείται με τα κατορθώματα του. Γνωστή εφημερίδα φιλοξένησε δηλώσεις του Αργεντινού διαγωνίου:
Ο Πέπε ανέφερε τα εξής:

«Ξεκινάμε πολύ καλά, αυτή την Τετάρτη παίζουμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο πρώην κλαμπ μου, τον Παναθηναϊκό κι ένα από τα φαβορί. Πριν από αυτό θα αντιμετωπίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και ακολουθεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Γι αυτό και το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο. Παρότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο, εμένα σαν επαγγελματίας, αυτό είναι κάτι που μου φαίνεται ωραίο και μου δίνει κίνητρο. Ουσιαστικά θα δούμε εάν είμαστε σε θέση να παλέψουμε ή όχι για τους τελικούς με τους μεγάλους. Θα είναι ένα τεστ ακόμα για να έχουμε τα πόδια στο έδαφος και να δούμε που βρισκόμαστε αυτή τη σεζόν.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Αργεντίνος σταρ του Φοίνικα Σύρου Onex τόνισε:

«Όλα είναι μια μάχη, όμως βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να πάρουμε κάποιο βαθμό με τους τρεις πρώτους και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση πως στις «μεγάλες ομάδες» μπορούμε να σταθούμε επάξια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ