Εκτυπώστε τη σελίδα
27-01-2020 23:40

Μουνιόθ: «Πρέπει να επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό μας σαν ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε ο Φίνγκερ προέρχεται από τραυματισμό και πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άκη Ασπιώτη ο οποίος κορυφαίος στους προηγούμενους αγώνες. Τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται να βρει ρυθμό:


«Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για το βόλεϊ και για εμάς. Σίγουρα σε κάποια σημεία πρέπει να παίζουμε καλύτερα, όπως το σερβίς όπου πρέπει να πιέσουμε περισσότερο. Προερχόμαστε από μια μεγάλη περίοδο, χωρίς διοργανώσεις και αγώνες και πρέπει να επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό μας σαν ομάδα. Στην προπόνηση δουλεύουμε πολύ στο σερβίς αλλά σήμερα δε μας βγήκε».

Για την χρησιμοποίηση του Άκη Ασπιώτη ως βασικό διαγώνιο: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και ξέρω την δουλειά που κάνουν στο γήπεδο. Ο Φίνγκερ προέρχεται από τραυματισμό και μόλις δύο μέρες προπονείται κανονικά. Είναι καλά αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως. Ο Άκης δουλεύει πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος μαζί του και επειδή αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, ήθελα να του δείξω την εμπιστοσύνη μου».