1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2020 23:06

Θάνος Τερζής: «Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να προχωράνε»

«Θα δούμε το βίντεο της επίμαχης μάχης αλλά νωρίτερα έγιναν δύο πιαστά που δεν δόθηκαν», είπε ο πσαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής και τόνισε πως «οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να προχωράνε»:

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε:

«Εγινε ένα καλό παιχνίδι, ιδίως στο 4ο σετ, είχε θέαμα και ικανοποίησε τον κόσμο που το είδε από την τηλεόραση. Κάναμε κενό στο 3ο σετ που δε μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τα δυνατά σερβίς του Ολυμπιακού. Η ομάδα μου συνεχίζει, θέλουμε να εκμεταλευτούμε το καλό πρόγραμμα που έχουμε και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν θέλω να σταθώ σε απουσίες, τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να προχωράνε ανεξάρτητα από τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά τους. Για την επίμαχη φάση θα την δούμε στο βίντεο. Δεν ξέρω αν έγινε φιλέ. Και οι διαιτητές πρέπει να βλέπουν το βίντεο. Νωρίτερα έγιναν και δύο πιαστά. Εχει διαφορά η άμυνα από την κάλυψη. Δεν είπα πως χάσαμε από την διαιτησία. Σε έναν τελευταίο πόντο που θα μπορούσαμε να είχαμε οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ δόθηκε μία λάθος απόφαση που έγινε πριν τη φάση του φιλέ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο τάι μπρέικ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ