Εκτυπώστε τη σελίδα
26-01-2020 01:37

Aνδραβίζος: «Βάλαμε νεαρά παιδιά για να κερδίσουν εμπειρίες» (vd)

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος, ο κεντρικός του συλλόγου, Γιάννης Λουμπούτης, στη συνέντευξη που ακολούθησε, απέδωσαν την ήττα από τον Ηρακλή, στην απειρία των νεαρών παικτών του συλλόγου.
Αρχικά ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Εμείς στα δύο πρώτα σετ ήμασταν κάπως ανταγωνιστικοί, στο 3ο δυστυχώς τα νεαρά παιδιά απογοητεύτηκαν και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στο σκορ, παρόλα αυτά βάλαμε ακόμα πιο νεαρά παιδιά για να κερδίσουν κάποιες εμπειρίες ώστε να αρχίσουν κι αυτά σιγά- σιγά να βοηθούν την ομάδα. Εγώ ελπίζω και εύχομαι και ο Ηρακλής και ο Εθνικός να ξεπεράσουν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και να πάνε στις επόμενες αγωνιστικές με καλύτερες συνθήκες».

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Λουμπούτης δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς στο ξεκίνημα του β' γύρου με τον Ηρακλή. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα έχει δυσκολίες, η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλά. Εμείς αν και κάναμε κάποια λάθη πιστεύω ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε στις προπονήσεις και θέλω και οι δύο ομάδες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν και να μπορέσουμε να βγούμε μπροστά στο πρωτάθλημα».

Media