Εκτυπώστε τη σελίδα
26-01-2020 01:27

Ανδρεόπουλος: «Η προσθήκη Τσάτσιτς», Ζλατιλίδης: «Η προσπάθεια παραμονής»

Στις δυσκολίες που έκρυβε η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά και στην μεταγραφή του του Βόγιν Τσάτσις αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των Κρητικών Δημήτρης Ζλατιλίδης αναφέρθηκε στα δύο πρώτα σετ που έκριναν τον αγώνα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Είχαμε δύο απανωτά παιχνίδια με τον ΟΦΗ και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντα κρύβει δυσκολίες και κινδύνους. Ο ΟΦΗ έχει εξαιρετικούς παίκτες και για αυτό αντιμετωπίσαμε και τα δύο ματς με σοβαρότητα. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε και στα δύο ματς και αν είχαμε καλύτερα ποσοστά στην κόντρα επίθεση ίσως καταφέρναμε ακόμα περισσότερα. Από κει και πέρα έχουμε έναν δύσκολο Φλεβάρη με πολλά παιχνίδια σχεδόν ανά τρεις ημέρες και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας πανέτοιμους και ετοιμοπόλεμους. Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Τσάτσιτς ήταν απαραίτητη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που ο πρόεδρος αποφάσισε αυτή την ενίσχυση. Θα μας δώσει μεγάλη σταθερότητα και σίγουρα θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να τον εντάξουμε και πιστεύω γύρω στην Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε. Τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ είναι πολύ μακριά χρονικά δεν τα βλέπουμε ακόμα».

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός μας έφυγε στα δύο πρώτα σετ και ήμασταν αναγκασμένοι να κυνηγάμε συνεχώς το σκορ. Πάντως δείξαμε διάθεση στο δεύτερο σετ και το παλέψαμε παρότι δεν καταφέραμε να το παρουμε. Στόχος για εμάς παραμένει η παραμονή και συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Media