Εκτυπώστε τη σελίδα
26-01-2020 01:12

Νεόφυτος, Κανέλλος: «Ο δρόμος του Παμβοχαϊκού είναι ακόμα μακρύς» (vid)

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, o κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Γεράσιμος Κανέλλος είπαν πως παρά τη νίκη του Παμβοχαϊκού επί της Ελπίδας ακόμα ο δρόμος για την παραμονή είναι μακρύς:
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, δήλωσε:

«Ήταν ένα ματς πάρα πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε το τρίποντο για να κοιτάξουμε την έβδομη. ακόμη και την έκτη θέση. Έχουμε δύο νέους ξένους παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί, αλλά είναι καλοί παίκτες και θέλουν το χρόνο τους. Δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή, αλλά στη συνέχεια θα το κάνουν. Έπαιξε ρόλο και για εμάς και για την Ελπίδα το πρώτο σετ που ήταν μπροστά οι γηπεδούχοι με 24-21 και τελικά το κερδίσαμε εμείς. Επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Χάσαμε τον ρυθμό μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και πρέπει να τον ξαναβρούμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, συνεχίζουμε. Καλή τύχη στην Ελπίδα, είναι ένα σωματείο με νέα παιδιά, με ωραίο γήπεδο, κάνει μία καλή προσπάθεια και εύχομαι το καλύτερο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Γεράσιμος Κανέλλος, δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Ελπίδας. Κάναμε το χρέος μας, πήραμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια, αλλά θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι χάσαμε τον ρυθμό μας. Ελπίζω να ανέβει η ομάδα και να βρει το καλό της πρόσωπο. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον φίλο μου Σπύρο Γκολίτση, που τον είχα και προπονητή». 

Media