Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2020 13:31

Όταν ο Βόγιν Τσάτσιτς «σκότωσε» την Εθνική ανδρών! (vid)

Ο αρχηγός και ακραίος της Εθνικής Μαυροβουνίου είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα τον ενισχύσει στη φετινή προσπάθειά του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Ο Τσάτσιτς ήταν βασικός στο Ευρωβόλεϊ όπου το Μαυροβούνιο αγωνίστηκε στον Δ’ όμιλο στο Άμστερνταμ μένοντας εκτός 16άδας στην ισοβαθμία με την Τσεχία, με τον αρχηγό να έχει 43/95 (45%).

Ο 30χρονος ακραίος θα συστηθεί για πρώτη φορά στον κόσμο των «πρασίνων», όμως δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίστηκε μπροστα σε ελληνικό κοινό.

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν η Εθνική ανδρών αντιμετώπισε το Μαυροβούνιο στους διπλούς τελικούς του Γιουροπίαν Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, ο Τσάτσιτς ήταν ο κορυφαίος για την χώρα του, καθώς ήταν αυτός που στο 23-23 του 4ου σετ του 1ου τελικού (με την Ελλάδα να προηγείται με 2-1) πήρε την κρίσιμη επίθεση (23-24 μετά από ράλι) κι αμέσως μετά τον άσσο για να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, όπου επικράτησαν εύκολα. Στον επαναληπτικό το Μαυροβούνιο νίκησε με 3-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο.

Media