1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 23:32

Παβλίσεβιτς, Χριστόφας: «Μεγάλη νίκη σε δύσκολη έδρα με δυνατό αντίπαλο»

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου Ράκτο Παβλίσεβιτς, ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νίκος Χριστόφας παραδέχτηκαν πως η νίκη της ομάδας τους δεν ήταν εύκολη:

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράκτο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ετσι το περιμέναμε. Ο αγώνας ήταν δύσκολος σε καυτή έδρα και δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοια ζεστή έδρα. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αυτά και σήμερα παίξαμε υπομονετικά, χωρίς βιασύνη. Ολα τα σετ κρίθηκαν μετά τον 21ο πόντο και ήμασταν κοντά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να δούμε τα παιχνίδια στο μέλλον. Είναι μία καλή εμπειρία που αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή και νικήσαμε σε δύσκολη έδρα».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Ηταν πολύ δύσκολος ο αγώνας. Ηταν ανταγωνιστικός. Ξέραμε πως ο Ηρακλής παίζει καλά μέσα στη Μίκρα. Εχει πάρει βαθμό από τον Ολυμπιακό, κόντραρε και τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι στα σημεία μετά τον 20ο πόντο και πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τον αγώνα με την Βόχα στο κύπελλο και την αναμέτρηση με την Κηφισιά που είναι εξίσου σημαντικός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ