1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 23:49

Γιάννης Ορφανός: «Χρειάζεται βοήθεια για να υπάρχει μέλλον στον Ηρακλή, δεν πάει άλλο»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά το μέλλον του τμήματος βόλεϊ.

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη δίκαιη νίκη. Το σκορ με την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν το ίδιο. Χάσαμε 3-0 αλλά όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Μάλιστα σε δύο σετ προηγηθήκαμε μετά τον 20ο πόντο αλλά δεν τα καταφέραμε. Να ευχηθώ περαστικά στον Σακόγλου. Δεν ξέρω πόσους ακόμα λαγούς μπορούμε ακόμα να βγάλουμε για να παίξουμε. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να παίξουμε με περίεργο σχήμα. Κάθε εβδομάδα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Δυστυχώς. Η μία ατυχία μετά την άλλη μας χτυπάει την πόρτα. Είμαστε εδώ, παλεύουμε, τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στην προπόνηση. Είναι δύσκολη η συνέχεια και το γνωρίζουμε».

Σε ερώτηση για το μέλλον της ομάδας ο Γιάννης Ορφανός είπε: «Εχουμε απαγόρευση μεταγραφών... Ολοι έχουμε φτάσει στα όρια μας, αθλητές, όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα. Το θέμα είναι ότι αντέχουμε αλλά πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει να υπάρξει βοήθεια εάν θέλουμε να μιλάμε για το μέλλον του Ηρακλή. Θέλει βοήθεια. Δεν γίνεται άλλο».

 

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Ορφανού στο 2.54 του βίντεο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ