Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2020 02:03

Μουνιόθ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών», Πετρέας: «Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του.»

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στον Παμβοχαϊκό και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιοθ, υποστήριξε στη συνέντευξη που ακλούθησε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας στάθηκε στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει η ομάδα του Πειραιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ δήλωσε:

«Ηταν ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή οπότε δεν ήταν εύκολο και για μας να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό που αγωνιζόμαστε συνήθως. Αυτό φάνηκε στο 2ο σετ που χάσαμε τον ρυθμό μας και κάναμε αβίαστα λάθη. Γενικά ήταν καλός αγώνας. Θέλουμε να επιστρέψουμε γιατί στο μέλλον θα έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχο μας.Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Δεν προβληματίζομαι για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 27 του μήνα. Θα δουμε τον ΠΑΟΚ σε δύο αγώνες που θα δώσει σήμερα και στο κύπελλο και θα έχουμε μία εβδομάδα για να ετοιμαστούμε τεχνικά και τακτικά».

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας είπε:

«Μετά από αποχή ενός μήνα οι αγώνες κρύβουν κινδύνους. Νικήσαμε "καθαρά" μία ομάδα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες και αυτές που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Ο Παμβοχαϊκός έκανε δύο καλές μεταγραφές μεταξύ των οποίων και ο Γάλλος πασαδόρος Νταβίντ Γκελ που τον γνωρίζω από την θητεία μου στη Γαλλία. Θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έδειξε πως έχει ποιότητα.

Για άλλη μία φορά πήρε καθαρό τρίποντο. Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες και την κατάλληλη στιγμή να έχουμε την κατάλληλη φόρμα ώστε και πάλι να πάρουμε τίτλους στους τελικούς».

Σχετικά άρθρα