Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2020 01:27

Ανδραβίζος: «Είμαστε μόνοι στον... ωκεανό», Κοντοστάθης: «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Εθνικού, Γιώργος Ανδραβίζος, μετά την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και στάθηκε στην κακή ψυχολογία της ομάδας εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο λίμπερο του Εθνικού, Γρηγόρης Κοντοστάθης, που επεσήμανε με την σειρά του τις πολλές δυσκολίες που ταλαιπωρούν την ομάδα και την έλλειψη βοήθειας από τους επιχειρηματίες της πόλης.

Ο προπονητής του Εθνικού, Γιώργος Ανδραβίζος, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Ελπίδα για τη νίκη της. Εμείς δεν πήγαμε καθόλου καλά, ιδίως στο σέρβις, που ήταν πολύ αδύναμο. Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τον λιγοστό κόσμο που μας ακολουθεί και στα καλά και στα άσχημα, αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Παλεύουν μέσα στο γήπεδο για τον εαυτό τους και αυτό είναι το λυπηρό στην όλη κατάσταση... Προσπαθούμε να διορθώνουμε κάποια πράγματα, αλλά οι συνθήκες είναι άνισες. Δεν έχουμε ούτε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη για να μας βοηθήσει. Είμαστε μόνοι στον ωκεανό, δυστυχώς... Κάναμε πολλή υπομονή σ’ αυτόν τον α’ γύρο, προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, αλλά όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά μόνο απογοήτευση μας φέρνουν. Τα παιδιά είναι ψυχολογικά πολύ πεσμένα, θα μιλήσω μαζί τους και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Ο παίκτης του Εθνικού, Γρηγόρης Κοντοστάθης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Ελπίδα για την εμφάνιση που έκανε, έδειξε ότι μας είχε “διαβάσει” και ήταν αποτελεσματική στα κρίσιμα σημεία. Στα του Εθνικού έχουμε κάνει πολλή υπομονή, εγώ προσωπικά πίστευα ότι ο α’ γύρος θα ήταν πάρα πολύ δύσκολος, αλλά περίμενα ότι με το που θα άνοιγε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα ερχόταν μία βοήθεια στην ομάδα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τα μπάτζετ των ομάδων στο βόλεϊ είναι πολύ χαμηλά πλέον και με λίγα χρήματα μπορείς να φτιάξεις μία αξιόμαχη ομάδα, που θα παίζει και θα κερδίζει. Δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα στον Εθνικό δυσκολευόμαστε ακόμα και να κάνουμε προπόνηση. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή μου, που έχει στηρίξει τόσο πολύ μέχρι τώρα.

Έχουμε πασαδόρο μία φορά την εβδομάδα, λόγω των σπουδών του που δεν γίνεται φυσικά να τις θυσιάσει και το σεβόμαστε όλοι. Πλέον τίθεται το ερώτημα αν η Αλεξανδρούπολη θέλει ή αν αξίζει να έχει ομάδα στη Volley League, γιατί δεν βλέπω κάποιον να βοηθά έμπρακτα ή να γίνονται κινήσεις για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Αν μια πόλη με τόσες επιχειρήσεις και τόσο τουρισμό δεν μπορεί να βρει 40, 50, 60 χιλιάδες ευρώ για να έχει μια αξιόμαχη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, νομίζω ότι είναι τραγικό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πλέον έρχονται στο γήπεδο αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, γιατί ξέρω ότι ακόμα και αν πέσει ο Εθνικός θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μας. Καλή συνέχεια σε όλους».

Σχετικά άρθρα