1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 00:40

Ζαλμάς: «Η νίκη αυτή για μας ήταν εξάποντο», Κάπελλας: « Πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς, σχολίασε για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν «εξάποντο» για την ομάδα του ενώ ο πολύπειρος λίμπερο, Κάπελλας, εστίασε ότι η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε διότι ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία των σετ.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που μας έδωσε ουσιαστικά 6 πόντους και μάλιστα σε μία κρίσιμη συγκυρία λόγω της διακοπής. Δεν είχαμε ρυθμό κάτι που είναι λογικό. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο side out και στην αντεπίθεση στα τελειώματα των σετ. Έχουμε μπροστά μας κρίσιμους αγώνες και κοιτάμε τη συνέχεια».

Ο λίμπερο του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Καπέλλας πρόσθεσε: «Στα τελειώματα των σετ ήμασταν πιο ψυχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Υπήρχε νευρικότητα στο παιχνίδι, ενώ οι ομάδες δεν είχαν ρυθμό. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, όμως καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ