Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2020 00:20

Ζλατιλίδης: «Παρουσιάσαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα», Ρουμελιωτάκης: «Δυνατή έδρα το Ζηρίνειο»

O προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, υποστήριξε ότι η ομάδα του ηττήθηκε επειδή παρουσίασε δύο αγωνιστικά πρόσωπα ενώ επεσήμανε και την απώλεια του πρώτου σετ όταν το σκορ ήταν ισόπαλο με 24-24. Από την άλλη ο ακραίος του ΟΦΗ και πρώην της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης θυμήθηκε το …νόμο του Ζηρινείου και πρόσθεσε ότι η ομάδα του ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει μπροστά:

O προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς απόψε είχαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα και είχαμε «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή μας.Στην αρχή δεν προβληματίσαμε την Κηφισιά στην υποδοχή και στο side out. Στο πρώτο σετ καταφέραμε να φτάσουμε στο 24-24 όμως δεν μπορέσαμε να το κατακτήσουμε.

Στο δεύτερο σετ δείξαμε κακό αγωνιστικό πρόσωπο,ενώ στο τρίτο παίξαμε συγκεντρωμένα και το πήραμε, καθώς πιέσαμε στο σερβίς. Στο τέταρτο σετ είχαμε κενά στην απόδοσή μας. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Ο ακραίος του ΟΦΗ και πρώην της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης τόνισε: «Το Ζηρίνειο είναι μία δυνατή έδρα. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Σχετικά άρθρα