1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 00:21

Ανδρεόπουλος: «Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη», Γιάκομπσεν: «Μέσω της επίθεσης νικήσαμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στις τακτικές και τις αλλαγές στον ρυθμό που έπαιξαν ρόλο στο να γείρει η πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. Αντίστοιχα, ο Δανός πασαδόρος του τριφυλλίου Άξελ Γιάκομπσεν στάθηκε στην καλή επίθεση που είχε η επίθεση η ομάδα του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και είχε τις εντάσεις ενός πολύ μεγάλου ντέρμπι. Είχε τακτικές είχε αλλαγές ρυθμών και καταστάσεων. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και κυρίως αυτό που δεν δούλευε στα δύο πρώτα σετ ήταν η επίθεση μας. Κάναμε σωστά πράγματα αλλά δεν παίρναμε πόντους από την επίθεση. Όταν αυτό το βρήκαμε και τακτικά το παιχνίδι έγειρε για εμάς γιατί τα υπόλοιπα στοιχεία μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Πήραμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Στην αρχή δεν βρήκαμε τον δρόμο να επιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο στη συνέχεια βρήκαμε τον δρόμο προς την επίθεση και παράλληλα ήταν καλά και η άμυνα και το μπλοκ μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ