1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 00:14

Δεληκώστας: «Το μέλλον μας ανήκει», Βαν Ντε Ντρις: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να νικήσουμε»

Παρά την ήττα στο τάι μπρέικ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ο Βέλγος Βαν Ντε Ντρις έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν παρέλειψε και αυτός από την πλευρά του να συνεχάρη τον αντίπαλο για τη νίκη, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες για να φύγει αυτή νικήτρια από το Μαρούσι.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι μας ανήκαν το πρώτο και το τρίτο σετ. Ήμασταν κακοί στο side out στα σετ που πήρε ο Παναθηναϊκός αλλά κάναμε και πολλά λάθη στο break point. Νομίζω στο δεύτερο και στο τέταρτο σετ μπορούσαμε να πάρουμε διαφορές στην αρχή τους αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε Βλέπω θετικά στοιχεία στην ομάδα. Είχαμε τον Μάρσαλ 25 μέρες εκτός, είχαμε νέους παίκτες νομίζω ότι το μέλλον μας ανήκει».

Ο Bέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν ντε Ντρις που έκανε ντεμπούτο με τον Δικέφαλο είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, ένα ντέρμπι και το χάσαμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι καθώς σε πολλές περιπτώσεις είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν τα καταφέρουμε , συνεχίζουμε, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ